15 Oktober 2021: EDL tijdens de Dansmarathon!

Dans jij mee tijdens de Dansmarathon van DC 058!? 

Vrijdag 15 oktober van 14.00 tot 17.00 

We openen ons Ecstatic binnen-dans-seizoen op een fantastische manier! We zijn door Meysam van Dance Company 058 uitgenodigd om een blok mee te dansen in de Dansmarathon waar hij aan meedoet, voor het programma van SBS 6. Dat doen we op vrijdag 15 oktober, van twee tot vijf. Ben jij erbij? Er is ruimte voor 30 dansers! 

Speciale Editie van Ecstatic Dance! 

Het toffe is dat onze eigen DJ Martin K die drie uren vult met zijn muziek. Je kunt je aanmelden via https://dc058.nl/dansmarathon/ – daar vind je alle blokken (je kunt natuurlijk ook 50 uur volmaken, dan heb je gelijk de afgelopen 1,5 jaar bij elkaar gedanst! ;-)). Je vindt ons onder het blok ‘De Alleskunner’. Als jij je aanmeldt, wil je ons dan ook een mail sturen? We vinden het leuk om vooraf te weten dat jij erbij bent. (Kan naar: team@ecstaticdanceleeuwarden.nl). Lees ook graag het wedstrijdreglement door, te vinden op de site van DC058. Goed om te weten is dat (delen van) de dans LIVE wordt opgenomen en uitgezonden door SBS 6. 

Meer informatie vind je via: https://dc058.nl/dansmarathon/

Info dansmarathon 

Op 14, 15 en 16 oktober is het zo ver: het grootste dansspektakel ooit: De Dansmarathon! Wil jij ook meedansen voor het goede doel Longfonds en onderdeel worden van 50 uur lang LIVE televisie? Geef je dan nu op als deelnemer van de Dansmarathon Leeuwarden! Daag jezelf uit en dans 5, 10, 15, of zelfs 50 uren mee!

Er is totaal een programma van 50 uren mee te dansen. Ieder blok (van ongeveer 3 tot 5 uren per blok) kun je rekenen op bijzondere events (live muziek, percussie, djembé’s, attributen in de zaal, bekende NL’ers die deelnemen, disco, en meer…) en zijn er leuke prijzen te winnen.

Denk hierbij aan tickets voor de liveshow in Breda, diner cheques, hotelovernachtingen, goodie bags en bij de finale zelfs een hoofdprijs van maar liefst € 300,-!

Deelname aan de Dansmarathon Leeuwarden is GRATIS.

*Om deel te nemen aan de Dansmarathon Leeuwarden dien je minimaal 16 jaar te zijn.

Jij komt toch ook?!

(Let op: per blok maximaal 30 dansers. VOL = VOL!)

  • De Dansmarathon Leeuwarden is onderdeel van De Dansmarathon van SBS6 en is 50 uur live te volgen via SBS6 en KIJK.nl