17 juli 2021

Op zaterdag 17 juli organiseren we weer een buiten-editie van Ecstatic Dance Leeuwarden. We zijn we weer welkom bij De Swanneblom, nabij Slappeterp! Op deze magische plek hebben al heel wat blote voeten de grond bedanst. Graag brengen we nog meer blote voeten, fijne mensen, en Ecstatic energie naar dit mooie stukje Friesland!

Blote voeten in het gras, in het zand, of als je wilt in het water! Misschien wel blote voeten die elkaar ontmoeten… Laat alle elementen samen komen, en ontmoet jezelf, moeder aarde en andere dansers!

Dansen in de natuur doen we met respect voor de natuur en omwonenden. Deze avond gebruiken we weer een Silent Disco set. Jij en alle dansers dragen een draadloze koptelefoon waaruit een heerlijke nieuwe set klinkt van onze DJ Martin K!

Locatie: Zwemvijver de Swanneblom +/- 12 km vanaf Leeuwarden (Nabij theetuin Slappeterp) 

Ticketprijs: vanaf € 15,- 
Route & Parking zie https://www.swanneblom.com/pagina/10/route.html

Neem mee:

  • Je zwemkleding en handdoek! We dansen bij een heerlijke zwemvijver!
  • Je eigen drinkfles, er is een watertap nabij de vijver.

19:00 – Aankomst bij de Swanneblom
19:30 – 20.00u Openingsceremonie
20:00 – 22.00u DANS DE WERELD UIT met DJ Martin K
22:00 – 22.30u Sluitingsceremonie met fruit

Details

  • We houden ons bij het organiseren van deze dans aan de huidige maatregelen van de overheid.
  • We schenken geen thee, dus neem je eigen drinkfles mee (Er is een watertap bij de vijver).
  • We zorgen voor een lekker stuk fruit na het dansen.
  • En een kampvuurtje om rondjes om heen te dansen of lekker in te staren…

Erbij zijn?

We bieden twee soorten tickets aan. Het Standard Ticket en het Support Ticket. Het verschil in zit alleen in de prijs, met het Support Ticket steun je de organisatie, zodat we kunnen investeren in nieuwe events, locaties en apparatuur.