26 juni 2020 (uitverkocht)

Joepie! We gaan weer dansen! EINDELIJK! Buiten, op blote voeten in het gras, in het zand, of als je wilt in het water! Buiten-samen-alleen dansen onder het hemelgewelf… Ons team kijkt ernaar uit en we zijn er zéker van dat jij er ook op hebt zitten wachten!

Maandenlang was het noodgedwongen stil, maar vrijdagavond 26 juni organiseren we weer een Ecstatic Dance. Het blijft trouwens alsnog stil, want jij draagt een draadloze koptelefoon waaruit een heerlijke nieuwe set klinkt van onze DJ Martin K! Hij heeft vrij veel tijd gehad om nieuwe muziek te verzamelen en hij kan niet wachten het met jullie te delen op deze prachtige locatie, 12km van Leeuwarden!

Locatie: Zwemvijver de Swanneblom (Nabij theetuin Slappeterp)
Beschikbare Tickets: 30 stuks, alleen online verkrijgbaar vanaf zondagavond 21 juni 20:00 onderaan deze pagina.
Ticketprijs: € 20,- 
Route & Parking zie https://www.swanneblom.com/pagina/10/route.html

Neem mee:

  • Je zwemkleding en handdoek! We dansen bij een heerlijke zwemvijver!
  • Je eigen drinkfles, er is een watertap nabij de vijver.

19:00 – Aankomst bij de Swanneblom
19:30 – 20.00u Openingsceremonie
20:00 – 22.00u DANS DE WERELD UIT met DJ Martin K
22:00 – 22.30u Sluitingsceremonie met ongesneden fruit

Details

We ontkomen er niet aan: er zijn een paar maatregelen vanuit de overheid die we hebben te respecteren in dit samenzijn. We schenken geen thee, dus neem je eigen drinkfles mee. We zorgen we voor een lekker stuk ongesneden fruit na het dansen.
We zijn te gast in de achtertuin van Theetuin Slappeterp. We willen dat zij op deze avond terug kunnen kijken met een goed gevoel, net als wij. Dus: we houden ons aan alle regels en vertrouwen erop dat als je komt, jij dat ook doet.

Dus:

  • Als je verkouden bent, blijf je thuis
  • Er is plek voor maximaal 30 dansliefhebbers
  • We respecteren voor, tijdens en na het dansen de 1,5 meter maatregel (en we dansen ons gevoel daarover er lekker uit!)
  • Bij het toilet zetten we doekjes en desinfecteerspulletjes neer

Erbij zijn?

Zondagavond om 20:00u openen we de ticketshop op deze pagina. Je kunt dan online jouw dansticket bestellen. Wees er snel bij, we hebben zo maar eens het gevoel dat het 1,2,3, uitverkocht is. De volgende staat al wel gepland in de zomer: zaterdag 22 augustus. We kijken ernaar uit je (weer) te zien!